Wooden Companies

Ideal per:
Aquells equips que es vulguin dedicar un dia a ells mateixos. Fer una activitat dinàmica i moguda, però amb contingut i missatge.
de 1 a 45 persones
de 3 a 4 hores
Ens endinsarem al bosc amb tots els participants i una premisa: "Construir el vostre equip/empresa, fent una cabana que el representi.
Per a fer-ho, explorarem el bosc per a aconseguir els elements que ens ajudin a construir de dues maneres; o invertint els recursos que us donarem en les diferents "tendes" que trobareu gràcies a un mapa, o anant a buscar, una mica més lluny  els elements i eines que tindreu disponibles però amagats a l'entorn. Tot això, amb un temps limitat.
 
Una vegada construida, tots els participants, en semicercle al costat de la cabana, explicaran què han constuit, què veuen i com és la vida en aquesta cabana. 

És una oportunitat fantàstica per a exposar la visió compartida de l'equip, una jornada a l'aire lliure en la que tornarem a jugar com a nens, a la vegada que ens dedicarem un temps de qualitat a dissenyar el que equival a un pla d'acció més que pràctic.

1/1
CONTACTE
 
+34 606 39 12 49
info@desconnexions.com

Desconnexions Barcelona SL

Carrer Navarra 21, 3r, 08240  Manresa.

Ens centrem en els següents ODS:

  • Twitter - círculo blanco
  • YouTube - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco

© 2020 Copyright. Todos los derechos reservados DESCONNEXIONS BARCELONA SL