MeetOut

Updated: Jan 15


MeetOut

El “meetout” és nou format de treball per empreses i organitzacions que vulguin reunir els seus equips de treball en un entorn de natura o en espais oberts pròxims a les oficines habituals de treball.


L’equip de Desconnexions avalua la situació de cada empresa i presenta una proposta de localització de les reunions adequada per cada cas. Durant el meetout desconnexions ofereix una prèvia activitat en què es treballen diferents dinàmiques relacionades amb la natura, la gestió d’equip, o bé també amb la gestió emocional a l’empresa i en equips de treball (post desconfinament Covid19).


Objectiu

El “meetout" vol acostar la natura a les empreses i oferir la possibilitat de reunir-se en un entorn sense riscos de nous contagis.Al mateix temps és una nova forma de facilitar la connexió en equips de treball i organitzacions i de gaudir dels beneficis que aporta aquesta experiència realitzada a l’aire lliure.Una nou concepte que vol demostrar que és possible treballar d’una forma més flexible, orgànica, i diferent als models ja establerts en empreses a l’hora de realitzar mítings, juntes o reunions.COVID-19

El meetout compleix estrictament amb totes les mesures de seguretat necessàries i establertes segons la normativa vigent; respectant les distàncies de seguretat, limitació de persones presents, material d’EPI, i desinfectants. Tot el material serà facilitat pel mateix equip de Desconnexions.


Localitzacions

Desconnexions gestiona i coordina diferents localitzacions en paratges naturals arreu de Catalunya i de tot l’estat. Per cada cas es valorarà juntament amb l’empresa contractant la millor opció de reunió. La ubicació pot ser en un entorn allunyat dels nuclis urbans o bé en entorns naturals pròxims a les oficines de treball.


Contractació

El servei es pot contractar entrant a la web de Desconnexions (www.desconnexions.com), per correu electrònic info@desconnexions.com o per telèfon trucant al 93 701 2941.


Més info.


<iframe width='560' height='315' src='https://api.audioteca.rac1.cat/embed/275cd5e5-86fe-4878-8a8a-723b91cc061c' frameborder='0' allowfullscreen></iframe>


Albert Rodríguez