Search

Desconnexions presenta el Meet Out a TV3 (Vídeo)

Estem molt contents que els nostres Meet Out estiguin despertant cada dia més la curiositat d'empreses i mitjans de comunicació. Teníem molt clar que davant d'una adversitat com aquesta, el nostre model, podria ajudar i inspirar a moltes empreses i equips de treball. I així ha estat. Volíem acostar la natura a les persones, donar un aire de llibertat, un moment de proximitat, de compartir tot el viscut, de desconnectar entre natura com a nou punt de partida.


Una proposta que ha estat molt ben rebuda per empreses com Fent País, qui van poder gaudir d'un Meet Out amb una companyia especial. Els companys de TV3 ens van venir a visitar per donar a conèixer la nostra proposta de reunions en entorns naturals.


El Meet Out està adaptat als protocols de seguretat, i s'ofereixen tots els EPIS necessaris. Per cada proposta que ens arriba es busca la localització més ideal segons distància i entorn natural. Tot acordat prèviament amb el client interessat.Les reunions al bosc consten d'una presentació inicial per part de Desconnexions en què es proposa una activitat prèvia a la reunió. Un moment per reflexionar i per compartir de la forma més NATURAL.Una activitat ideal per empreses que està adaptada a la COVID-19.


Aquí podràs veure el vídeo complet a TV3.

Clica aquí

Albert Rodríguez

CONTACTE
 
+34 606 39 12 49
info@desconnexions.com

Desconnexions Barcelona SL

Carrer Navarra 21, 3r, 08240  Manresa.

Ens centrem en els següents ODS:

© 2020 Copyright. Todos los derechos reservados DESCONNEXIONS BARCELONA SL

  • Twitter - círculo blanco
  • YouTube - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco