DESCONNEXIONS INDOOR

Activitats de desenvolupament en les que l’experiència i la pràctica la podem realitzar dintre de les instal·lacions de la seva empresa.

Amb el pas del temps, ens vam adonar que les empreses amb les que treballàvem  també necessitaven la nostre ajuda al llarg del any, en experiències de petit format i així es com van sorgir les Desconnexions Indoor. Simplement et portem les nostres experiències i la natura (Fins i tot en el treball si es vol)


Client:  Un client després d’haver realitzat una experiència de canvi amb els seus empleats, ens va demanar que volia treballar alguns aspectes per així refrescar el treball realitzat en Desconnexions anteriors.

Experiència: Es així com vam dissenyar “la indigestió del temps”. Vam dividir la sala de reunions en dos. En una part els hi esperava un aula de formació estàndard, i en l’altra part els hi esperava una sala amb el terra completament folrat de gespa natural. Els participants accedien a aquesta sala sortint pel hall. Una vegada allà, demanàvem que es traguessin les sabates, els hi tapàvem els ulls i en fila entraven a sentir la gespa amb els peus. Tota la formació va finalitzar amb el grup tombat en la gespa mentre rebien un taller de com usar el temps saludablement, com mai abans se’ls hi havia ofert.

Testimoni:  "Tota l’empresa ens demana repetir la sessió . Jo personalment em vaig traslladar a un moment de l’estiu, olorant, sentint i trepitjant la gespa. Tot el que vam treballar a l’aula ho recordo amb afecte i d’una forma molt especial. "

← BACK TO PROJECTS