DESCONNEXIONS

INDIVIDUALS

Procés individual de canvi on un Desconnector t’acompanya durant una sèrie de sessions a la natura.

Ens encanta treballar amb equips. No obstant això, tenim en consideració que els equips estan formats per individus, i es igual d’important treballar un a un, més que amb el grup sencer. Per que la maquinaria funcioni de manera eficaç, totes les peces han de funcionar correctament. Es per això que Desconnexions treu a les persones de la seva rutina i les porta un pas més enllà. Les Desconnexions individuals et fan viure una experiència personal, en la que es viu la natura com si fos un llenç en blanc, des del qual explorar, definir i plasmar les teves idees.


Client: Marta, una pintora de Barcelona, que va contactar amb nosaltres, perquè segons ella, últimament li faltava la creativitat que la caracteritzava.

Experiència: Després de treballar un parell de dies amb ella a Barcelona, la vam anar a recollir amb un vehicle 4x4 i la vam portar al pic d’un cim. Allà l’hi esperava un llenç blanc que havia de pintar, una taula amb té calent i un petit altaveu amb música.

Testimoni:  “Un dels millors regals que he rebut fins ara. El silenci m’ha ajudat a escoltar millor i ordenar les idees; i la creativitat!”. 

← BACK TO PROJECTS