THE SEARCH

The Search.jpg
Ideal per:
de 1 a 25 persones
de 1'5 a 3 hores
Aquells equips que volen competir, passar-ho bé i a la vegada treure profit d'una experiència lúdica.
Quan l'equip creu que comença una activitat convencional i es dirigeixen cap el punt marcat en el mapa entregat, apareix un personatge amb els seu vehícle que els sorprendrà amb un repte inesperat.
Aquest actor comença el seu paper en el que explica a l'equip que ha perdut els seus gossos. El repte comença quan us demana ajuda en la recerca dels seus estimats gossos i us convida a dividir-vos per a anar en grups. Aquí és quan s'hi afegeix un component més competitiu: L'actor us informa que recompensarà el grup que porti abans els seus gossos. Amb tot això, ell disposa d'una pantalla gps on es pot veure en tot moment on es troben els gossos, per això, cada equip haurà de deixar un dels components amb l'actor per així poder comunicar via emissora al seu equip on estan i com es mouen els gossos.
 
Els equips tindran un mapa amb una quadrícula per a poder orientar-se, un parell de emissores i una motxilla amb aigua i un emissor gps per a estar localitzats.. L'activitat culmina amb l'arribada dels equips i els seus gossos al punt on es troba l'actor.