EVENTS

Exemple:  Novoprint

Creem la "gran idea" per als grans esdeveniments del fil unificador; en la definició de tots els components, per assegurar que el vostre esdeveniment tingui sentit i proporcioni la màxima experiència a tots els participants.

Els esdeveniments grans són experiències que sovint són les més desafiants, però també les més gratificants. 

Client: Una companyia d’impressió digital complia 30 anys i ho volia celebrar amb els seus treballadors de tota Europa en el que va ser un esdeveniment de dos dies per recordar.   

Experience:  Com les nostres impressores tenien que veure amb el color, semblava apropiat que els colors naturals del món i els elements de la terra fossin els principals protagonistes d’aquesta experiència. En el primer dia, més de 100 persones van completar un circuit de muntanya, on personatges com la Mare Terra, un home prehistòric, un pastor, un esquimal i un executiu (cada un representant un element natural) esperaven als participants, oferint activitats que deixaven a tots meravellats. Després, un cap de setmana ple d’experiències, amb la filmació d’un vídeo “Lipdub” en el cor del bosc, i una festa de colors per completar una celebració inoblidable.

 

Testimoni:  “Un mes després de l’esdeveniment encara notàvem l’ambient viscut amb Desconnexions. Un experiència meravellosa i ens va deixar un vídeo que vam usar com a felicitació nadalenca.”

CONTACTE
  • Twitter - círculo blanco
  • YouTube - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco

Desconnexions Barcelona SL

Carrer Navarra 21, 3r, 08240  Manresa.

© 2019 DESCONNEXIONS