Què fem

_______

DESCONNECTAR PER TORNAR A CONNECTAR

Desconnexions neix de la necessitat de restablir l’equilibri entre la persona i el medi natural, que tant s’ha oblidat en els últims temps. Desconnexions es proposa acompanyar a les persones a desconnectar del seu dia a dia per a connectar-les tant amb el medi com amb elles mateixes.Volem oferir a les persones un espai on poder dedicar una estona a elles mateixes, ja que en la societat on vivim sovint ens oblidem.

Prioritzem el capital humà i el poder del canvi individual de les persones. És per això que desconnectem a la gent;

d’escoltar el que necessitem cadascú de nosaltres. Tant si busques una estona per estar tranquil com si el que busques és una desconnexió total, deixa’t sorprendre i relaxa’t!

A Desconnexions estem directament vinculats amb el món de l’empresa ja que creiem que incidir en aquest sentit amb els treballadors és el millor sistema per a assolir a equips d’alt rendiment. Sense distraccions, sense horaris ni terminis, Només amb els facilitadors de Desconnexions i un entorn nou, natural i impactant en el que sortir de la nostra zona de confort.

De què?: Dels entorns que impedeixen el seu benestar laboral i personal, de les tecnologies que limiten el seu desenvolupament, del caos presumptament controlat que dirigeix els nostres hàbits i el nostre dia a dia.

Per a què: ? Per a deixar sola a la persona amb el que realment importa, amb qui realment pot generar un canvi. Amb ella mateixa i/o amb el seu equip.

Com?: Formació, reunions, sessions de desenvolupament individual i grupal, coaching personal i per a equips, dinàmiques, esdeveniments, aventures i una gran quantitat d’activitats per a generar un impacte en tu i en el teu equip que generi un canvi més potent i durador.

ELS NOSTRES VALORS

Equilibri: com a font de benestar i com a clau de futur per a les noves generacions.

Naturalesa: com a eina i font de desenvolupament i formació de persones i d’equips.

Autenticitat: contant amb un equip humà transparent i proper que creu en la seva feina.

Confidencialitat: creant un vincle d’acompanyament i establint una connexió superior a la d’una simple relació comercial.

Seriositat: oferint rigor en la creació i personalització de les diferents experiències i serveis.

Passió: un projecte fet amb el cor però pensat amb el cap.

Desconnexions