Desconnexions per empreses

_______

El nostre lema és: “Vosaltres trieu l’objectiu a treballar i nosaltres us hi acompanyem”. No es tracta només de fer un cim, sinó que és una experiència inoblidable de creixement personal i de treball en equip.

El capital humà de les empreses és una peça clau per a què aquesta sigui diferent i competitiva. Obtenir un grup de persones que treballin com a una orquestra no és una feina gens fàcil, però ha arribat el moment de provar si el teu equip està preparat per aconseguir tocar la mateixa melodia.

La muntanya i el medi natural és un lloc idoni on treballar el concepte imprescindible en el món del nou lideratge: el MINDFULNESS (atenció i consciencia plena, com presencia atenta i reflexiva). Deixa aquesta tasca en mans de professionals del món del desenvolupament de persones.

“Al escalar una gran muntanya ningú deixa a un company per arribar al cim sol”. (Tenzing)

Desconnexions individuals


En la actual cultura laboral, entenem el fet de desconnectar com a una necessitat primordial. Buscar un espai de silenci, reflexió i un temps per dedicar-se a un mateix. Accions amb demostrats beneficis a nivel de rendiment profesional per un cantó, i absentisme, productivitat i benestar en termes de riscos laborals.

Els nostres coach sus acompañen durant la vostra desconnexió i us faciliten el plantejament dels vostres objectius, priporitats i el treball de les vostres habilitats personals.

Cada desconnexió individual compta amb l’elecció de l’escenari més indicat, suport d’un vehicle 4×4 i l’acompanyament d’un coach profesional durant mitja jornada.

Desconnexions en grups de treball


“Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix”. (Albert Einstein)

Dissenyem activitats on la formació més clàssica I les desconnexions s’uneixen per a donar pas a una eina innovadora dins el camp del desenvolupament de persones.

Amb jocs, dinàmiques i activitats trencadores convertim les sessions dels nostres grups en experiències que aprofundeixen més en els aprenentatges i el procés de canvi dels seus participants.

Si l’empresa no pot anar a la naturalesa, nosaltres portem la naturalesa  a l’oficina. Creem tot tipus de desconnexions en la mateixa empresa sense la necessitat d’haver de desplaçar un gran nombre de treballadors, reduint així els costos d’una jornada outdoor.

Travesses en equip


L’eix principal de la travessa és el treball personal i la creativitat. 10 dinàmiques durant tot el trajecte seran les encarregades de  despertar aspectes que romanen adormits en el interior dels participants. Tot això augmentat per la sensació constant d’haver abandonat la zona de confort i sentint i mostrant la essència de cadascun dels membres.

Es tracta d’oferir moments de silenci als participants en un entorn privilegiat per no tant sols desconnectar de les seves rutines sinó també connectar amb un mateix i fer una mica d’anàlisis de les trajectòries vitals de cadascun d’ells.

Utilitzarem la natura i tots els seus habitants d’un entorn salvatge per a fer aflorar tots els instints creatius. Per altra banda buscarem fer un pas enrere tot buscant els orígens, la simplicitat i la senzillesa.

Aquestes dinàmiques seran facilitades per un professional del món del desenvolupament de persones i d’equips i que a més s’encarregarà del seguiment individualitzat de tots els participants durant el transcurs de la travessa.

Cada participant podrà en tot moment disposar de la figura del coach per a tractar temes personals i podrà tenir sessions de coaching durant el transcurs dels dies.

Desconnexions